Veriappelsiini

Veriappelsiini on yhteisnimitys punaisille hapahkoille appelsiinilajikkeille. Satotukun veriappelsiinilajike on italialainen Tarocco. Veriappelsiinin nimitys sen hedelmälihan tummanpunaisesta väristä. Veriappelsiinin kaunis ja punertavan-keltainen väri syntyy viileiden öiden, voimakkaan päivänvalon sekä vulkaanisen maaperän ansiosta. Veriappelsiinien sesonki on melko lyhyt. Poiminta-aika pohjoisella pallonpuoliskolla on tammikuulta maaliskuun alkuun. Tänä vuonaa satoa saadaan jopa toukokuulle asti.

Veriappelsiini on erityisen makea ja C-vitamiinipitoinen hedelmä, jonka happamuus ja mehukkuus ovat hyvässä tasapainossa keskenään. 

 

Monipuolisesti Satotukusta

Satotukku on Suomen johtava vihannes- ja hedelmätukku. Tarjoamme laajan valikoiman tuoreita vihanneksia, hedelmiä, marjoja, yrttejä ja juureksia ympäri vuoden kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä löydät myös Suomen laajimman luomuvalikoiman.  

Viljelijäkontaktimme ulottuvat noin 15:een maahan eri puolille maailmaa. Melkein kaikkia hedelmiä ja vihanneksia on saatavana ympäri vuoden, mutta painotamme toiminnassamme satokausia. Appelsiinia saa aina. Suurin ja lähin Espanjan appelsiinin satokausi kestää tammikuusta toukokuuhun.

Raikkaat, tuoreet vihannekset ja hedelmät ovat Satotukussa sydämen asia. Ammattitaitoinen ja palveluhenkinen henkilökuntamme työskentelee tuottaakseen suomalaisille parhaat, sopivan kypsät hedelmät ja vihannekset.