Cantaloupemeloni

Cantalopemelonin hedelmäliha on aromikasta ja makeaa

Cantaloupemeloni on kurkkuihin kuuluva kasvi, johon kuuluvat myös hunajameloni ja galiameloni. Näitä meloneita kutsutaan myös sokerimeloneiksi. Cantaloupemeloni on saanut nimensä Rooman lähellä sijaitsevan Cantaloupen kaupungin mukaan, jossa melonia kasvaa paljon. Cantaloupemelonin kuori on vaaleanvihreä tai vihreänoranssi, rosoinen ja siinä on verkkokuvioinen kuori, jossa voi olla uurteita. Uurteet erottuvat yleensä kuoresta selvästi. Cantaloupemelonin malto on väriltään oranssinkeltaista ja maistuu aromikkaalle ja makealle. Kypsän hedelmän tunnistaa siitä, että se on tyvestä painettaessa hieman pehmeä, siemenet liikkuvat ravistettaessa ja se on omaan kokoonsa nähden painava. Cantaloupe-meloni tulee säilyttää +2-+5 asteessa. Se tuottaa runsaasti etyleeniä, joten se kannattaa pitää erillään esim. vesimelonista, joka on herkkä etyleenille.

Cantaloupemelonin huippusesonki kestää alkukesästä loppukesään.

 

Monipuolisesti Satotukusta

Satotukku on Suomen johtava vihannes- ja hedelmätukku. Tarjoamme laajan valikoiman tuoreita vihanneksia, hedelmiä, marjoja, yrttejä ja juureksia ympäri vuoden kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä löydät myös Suomen laajimman luomuvalikoiman.  

Viljelijäkontaktimme ulottuvat noin 15:een maahan eri puolille maailmaa. Melkein kaikkia hedelmiä ja vihanneksia on saatavana ympäri vuoden, mutta painotamme toiminnassamme satokausia. Appelsiinia saa aina. Suurin ja lähin Espanjan appelsiinin satokausi kestää tammikuusta toukokuuhun.

Raikkaat, tuoreet vihannekset ja hedelmät ovat Satotukussa sydämen asia. Ammattitaitoinen ja palveluhenkinen henkilökuntamme työskentelee tuottaakseen suomalaisille parhaat, sopivan kypsät hedelmät ja vihannekset.