Tulinen kanapata

Tulinen kanapata

Valmistusaineet

400 g kanasuikaleita

1 kpl punasipulia suikaleina

2 kpl valkosipulinkynttä viipaloituna

1 rkl öljyä

1 rkl chilijauhetta

½  punainen paprikaa

½ vihreää paprikaa

4 kpl kaltattua tomaattia

3 dl kanalientä

1 tlk papusekoitusta, esim. kidney

1 tuore chili

 lehtipersiljaa tai korianteria

Valmistusohje

Kuullota öljytyllä paistinpannulla sipuleita muutama minuutti. Siirrä sipulit kattilaan. Paista samalla paistinpannulla kanasuikaleet ja lisää paistamisen loppuvaiheessa chilijauhe. Paloittele paprika ja lohko tomaatit. Lisää kattilaan kanat, tomaatit, chilit ja paprikat. Kaada kuuma kanaliemi ainesten päälle. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Lisää pavut ja anna vielä kiehahtaa. Koristele hienonnetulla lehtipersiljalla tai korianterilla. Tarjoa esim. riisin kanssa.