Ramen siitakesienillä ja porsaan sisäfileellä

Ramen siitakesienillä ja porsaan sisäfileellä

Valmistusaineet

2 runsasta annosta tai 4 alkuruoka-annosta

2 rkl seesamiöljyä
1 ras Emperor siitakesieniä
2 tl tuoretta inkivääriä hienonnettuna
2 valkosipulin kynttä hienonnettuna
3 rkl soijakastiketta
2 rkl miriniä
1 punainen chili viipaloituna
8 dl vahvaa kanalientä (8 dl vettä ja 2 kanaliemikuutiota)
suolaa
2 kananmunaa
puoli pakettia (100 g) Santa Maria Egg noodeleita
200 g porsaan sisäfileetä paistettuna
1 dl kevätsipulia pilkottuna
seesaminsiemeniä
tuoretta korianteria

Valmistusohje

  1. Keitä munia suolatussa vedessä 7 minuuttia.

  2. Hienonna inkivääri ja valkosipulit.

  3. Viipaloi siitakesienet.

  4. Kuumenna seesamiöljy kattilassa.

  5. Lisää siitakesienet, inkivääri, valkosipuli, soija, mirini ja chili. Keitä pari minuuttia.

  6. Lisää joukkoon kanaliemi ja keitä 5 minuuttia.

  7. Lisää nuudelit ja keitä 5 minuuttia. Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

  8. Annostele lientä ja nuudeleita lautasille, lisää munanpuolikkaat ja viipaloitu porsaanfilee.

  9. Viimeistele annos kevätsipulilla, korianterilla ja seesaminsiemenillä.

Resepti Pasi Kuronen