Pehmeä maa-artisokkakeitto

Pehmeä maa-artisokkakeitto

Valmistusaineet

6 annosta

800 g maa-artisokkaa 
300 g perunaa
2 kpl kasvisliemikuutiota
2 kpl valkosipulinkynttä
1/4 tl valkopippuria
2 dl ruokakermaa

Yrttiöljy

oliiviöljyä
valkosipulia
sitruunan mehu
kourallinen valitsemaasi yrttiä

Valmistusohje

Pilko kuoritut maa-artisokka ja perunat lohkoiksi. Laita kattilaan ja lisää vettä sen verran, että kasvikset peittyvät. Lisää joukkoon kasvisliemikuutiot ja valkosipulit. Keitä kypsiksi.

Soseuta kaikki ainekset tasaiseksi sauvasekoittimella. Mausta maa-artisokkakeitto ripauksella valkopippuria ja lisää joukkoon kerma. 

Tarkista maku.