Parsakaalikeitto

Parsakaalikeitto

Valmistusaineet

1 iso parsakaali
3-4 keskikokoista jauhoista perunaa
1 iso sipuli
2-3 pienehköä valkosipulin kynttä
½-1 l kasvislientä
2dl kermaa
suolaa

 

Valmistusohje

Kuori perunat ja pilko parsakaali sekä perunat kattilaan. Lisää kattilaan kasvisliemi sekä sipulit. Kypsennä kasvikset. Kaada suurin osa keitinvedestä talteen ja soseuta kasvikset. Lisää kerma ja kuumenna keitto kiehuvaksi uudelleen. Lisää tarvittaessa keitinvettä, jotta saat keitosta riittävän juoksevaa. Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla. Nauti lämpimän leivän kanssa! 

Halutessasi keitosta ruokaisamman lisää keiton joukkoon täytettyjä tuorepastaravioleja sekä hiukan nestettä.