Maukas kukkakaalicurry
Valmistusaineet
500 g kukkakaalia
400 g perunoita
2 sipulia
3 valkosipulinkynttä
2 rkl kookosöljyä
2 tl currya
1 tl korianterinsiemeniä jauhettuna
1 rkl hunajaa
1 tl suolaa
1 tlk kookosmaitoa
1 dl vettä
tuoretta korianteria
lime
Valmistusohje
Paloittele kukkakaali ja perunat. Hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Kuumenna kookosöljy korkeareunaisessa paistinpannussa ja kuullota sipulit pehmeiksi. Lisää curry, jauhetut korianterinsiemenet sekä kasvikset. Lisää hunaja, suola, kookosmaito ja vesi. Sekoita ainekset kunnolla ja peitä paistinpannu kannella. Hauduta seosta miedolla lämmöllä 15–20 minuuttia. Lisää korianterit ja limelohko annoksiin.