Mansikkaiset crepesit

Mansikkaiset crepesit

Valmistusaineet

n. 12-14 kpl

2,25 dl kylmää vettä 
2,25 dl kylmää kevytmaitoa 
4 munaa 
½ tl suolaaa 
2 dl puolikarkeita vehnäjauhoja 
4 rkl voisulaa
mansikoita
tomusokeria

Valmistusohje

Yhdistä vesi, maito ja munat ja vatkaa niitä koneella tai käsin nopeasti sekaisin.
Lisää suola, vehnäjauhot, voisula ja vatkaa aineksia 2 min. täydellä teholla.
Anna taikinan turvota jääkaapissa ainakin 2 tuntia.

Lämmitä öljyllä sivelty pannu kuumaksi, kaada keskelle taikinaa n. ½ dl ja valuta siitä koko alueelle.

Täytä crepesit mansikoilla ja kermavaahdolla. Kieritä ja lisää tomusokeria.