Enchiladat uunissa
Valmistusaineet
4 annosta
1 kpl paprika
1 kpl punasipuli
1 rkl öljyä
300 g naudan sisäpaistisuikaleita
1 prk paputahnaa
3 rkl säilykemaissia
2 rkl taco-mausteseosta
4 - 6 kpl jalapenoviipaletta
1 prk salsakastiketta
4 kpl cheddar-juustoa
1 dl ranskankermaa tai smetanaa
korianteria tai lehtipersiljaa
Tulisuutta saat lisäämällä chili-viipaleita joukkoon
Valmistusohje
Suikaloi paprika ja sipuli. Kuumenna pannulla puolet öljystä ja lisää kasvikset. Paista kunnes ne saavat hieman väriä. Nosta kasvikset syrjään. Lisää loppu öljy ja ruskista lihasuikaleet ja lisää lopuksi paputahna. Sekoita ja lisää maissit, mausteseos, jalapenoviipaleet ja kasvikset ja sekoita ainekset. Lisää puolet salsakastikkeesta.
Täytä tortillat seoksella, kääri rullalle ja nosta uunivuokaan saumapuoli alaspäin. Valuta päälle loput salsakastikkeesta ja lisää pinnalle cheddar-juustot. Anna hautua 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Valuta pinnalle ranskankermaa. Koristele koranterilla tai lehtipersiljalla.