Avokado-katkarapuherkku

Avokado-katkarapuherkku

Valmistusaineet

neljälle

 

2 avokadoa

180-200 g pakaste katkarapuja tai kalatiskiltä

1 pieni sipuli tai salottisipuli

½ kurkku

½ chili

1 limen mehu

1–2 rkl öljyä

¼ tl suolaa

koristeeksi korianteria

Valmistusohje

Jos käytät pakasterapuja, sulata ravut huoneenlämmössä tai siivilässä veden alla. Valuta katkaravut. Hienonna osa ravuista, jätä osa kokonaiseksi. Kuori ja hienonna sipuli. Halkaise kurkku ja kaavi siemenet pois. Kuutioi kurkku. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna. Yhdistä kaikki ainekset. Lisää joukkoon limen mehu, öljy ja suola. Laita kylmään maustumaan noin 10-15 minuutiksi. Halkaise avokadot ja poista kivi. Laita puolikkaat tarjoiluastiaan, lusikoi siemenkolon päälle täytettä. Koristele tuoreella korianterilla.