Juurekset

Juurekset ovat yksi suomalaisten perusraaka-aineista. Satotukukku myy kotimaisia juureksia niin kauan kun viljelijöiden varastossa riittää tuotteita. Esimerkiksi kotimaista porkkanaa saa usein ihan alkukesään saakka ennen uuden sadon valmistumista. Tuomme juureksia myös eri puolilta Eurooppaa. Valikoimassamme on myös harvinaisempia juureksia kuten keltajuurta, raitajuurta ja mustajuurta sesonkien mukaan. Juuresvalikoimamme on laaja, tässä esiteltynä vain pieni osa. Tiedustele koko juuresvalikoimaa myynniltämme.

Monipuolisesti Satotukusta

Satotukku on Suomen johtava vihannes- ja hedelmätukku. Tarjoamme laajan valikoiman tuoreita vihanneksia, hedelmiä, marjoja, yrttejä ja juureksia ympäri vuoden kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä löydät myös Suomen laajimman luomuvalikoiman.  

Viljelijäkontaktimme ulottuvat noin 15:een maahan eri puolille maailmaa. Melkein kaikkia hedelmiä ja vihanneksia on saatavana ympäri vuoden, mutta painotamme toiminnassamme satokausia. Appelsiinia saa aina. Suurin ja lähin Espanjan appelsiinin satokausi kestää tammikuusta toukokuuhun.

Raikkaat, tuoreet vihannekset ja hedelmät ovat Satotukussa sydämen asia. Ammattitaitoinen ja palveluhenkinen henkilökuntamme työskentelee tuottaakseen suomalaisille parhaat, sopivan kypsät hedelmät ja vihannekset.