Roomansalaatti

Herkullisella ystävällämme roomansalaatilla on monta nimeä ja tunnetaan myös nimillä romainesalaatti, romanasalaatti ja sidesalaatti. Korkeakeräinen roomansalaatti muistuttaa muodoltaan kiinankaalia ja lehdet ovat pitkiä ja suuria. Se on ikivanha salaattilaji, jota viljeltiin jo muinaisessa Egyptissä. Maku on tavallisen keräsalaatin makua voimakkaampi.

Roomansalaattia käytetään tuoresalaateissa tai muihin salaattilajeihin sekoitettuna tai lämpimissä ruoissa. Roomansalaatti tunnetaan erityisesti Caesar-salaatin salaattina. 

Monipuolisesti Satotukusta

Satotukku on Suomen johtava vihannes- ja hedelmätukku. Tarjoamme laajan valikoiman tuoreita vihanneksia, hedelmiä, marjoja, yrttejä ja juureksia ympäri vuoden kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä löydät myös Suomen laajimman luomuvalikoiman.  

Viljelijäkontaktimme ulottuvat noin 15:een maahan eri puolille maailmaa. Melkein kaikkia hedelmiä ja vihanneksia on saatavana ympäri vuoden, mutta painotamme toiminnassamme satokausia. Appelsiinia saa aina. Suurin ja lähin Espanjan appelsiinin satokausi kestää tammikuusta toukokuuhun.

Raikkaat, tuoreet vihannekset ja hedelmät ovat Satotukussa sydämen asia. Ammattitaitoinen ja palveluhenkinen henkilökuntamme työskentelee tuottaakseen suomalaisille parhaat, sopivan kypsät hedelmät ja vihannekset.