Keräkaali

Keräkaali eli valkokaali on varmasti jokaisen tuntema kaalilajike ja se kuuluukin Suomen tärkeimpiin avomaanvihanneksiin. Keräkaali viihtyy erinomaisesti Suomessa viljeltäväksi, koska se osaa käyttää hyväkseen pitkät kesäpäivämme ja valoisat kesäyömme.

Keräkaali jaetaan varhais-, kesä-, syys-, ja talvikaaleihin. Varhais- ja kesäkaalin kerät ovat löyhiä, rapeita ja kehyehköjä kun taas syyskaalit ovat tiiviitä ja kookkaita. Talvikaalit korjataan vasta lokakuussa, jolloin ne ovat ehtineet kehittyä hyvin tiiviiksi ja painaviksi. Kun esimerkiksi varhaiskaaliruoat valmistuvat hetkessä, talvikaalia saa haudutella jo huomattavasti kauemmin. 

Monipuolisesti Satotukusta

Satotukku on Suomen johtava vihannes- ja hedelmätukku. Tarjoamme laajan valikoiman tuoreita vihanneksia, hedelmiä, marjoja, yrttejä ja juureksia ympäri vuoden kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä löydät myös Suomen laajimman luomuvalikoiman.  

Viljelijäkontaktimme ulottuvat noin 15:een maahan eri puolille maailmaa. Melkein kaikkia hedelmiä ja vihanneksia on saatavana ympäri vuoden, mutta painotamme toiminnassamme satokausia. Appelsiinia saa aina. Suurin ja lähin Espanjan appelsiinin satokausi kestää tammikuusta toukokuuhun.

Raikkaat, tuoreet vihannekset ja hedelmät ovat Satotukussa sydämen asia. Ammattitaitoinen ja palveluhenkinen henkilökuntamme työskentelee tuottaakseen suomalaisille parhaat, sopivan kypsät hedelmät ja vihannekset.