Luumukirsikkatomaatti

Kirsikkatomaattilajikkeet ovat tulleet jäädäkseen suomalaisten vihannesvalikoimiin. Luumukirsikkatomaatin lisäksi valikoimissamme on normaalia kirsikkatomaattia, hunajatomaattia, helmitomaattia, superkirsikkatomaattia, terttukirsikkatomaattia. Satokausien mukaan kotimaista ja ulkomaista. 

Mikä superkirsikkatomaatti?

Supermakeita ja herkullisia superkirsikkatomaatteja saadaan ympärivuotisesti. Osan vuotta ne kasvavat Hollannissa ja silloin, kun aurinkoa on Euroopassa vähemmän siirretään tuotanto Tunisiaan. Näissä ihanissa pikkutomaateissa on korkeat brix-arvot (sokeripitoisuudet) noin 10-12. Tavallisissa kirsikkatomaateissa vastaavat arvot ovat 4-6. Tästä erosta voi päätellä, että superkirsikkatomaatit maistuvat ihan kaikille ja käyvät karkin sijasta pieneksi herkuksi. Ne soveltuvat käytettäväksi normaalin kirsikkatomaatin tapaan, mutta niitä kannattaa ostaa hiukan normaalia enemmän, koska ne häviävät parempiin suihin hyvin nopeasti.

Monipuolisesti Satotukusta

Satotukku on Suomen johtava vihannes- ja hedelmätukku. Tarjoamme laajan valikoiman tuoreita vihanneksia, hedelmiä, marjoja, yrttejä ja juureksia ympäri vuoden kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä löydät myös Suomen laajimman luomuvalikoiman.  

Viljelijäkontaktimme ulottuvat noin 15:een maahan eri puolille maailmaa. Melkein kaikkia hedelmiä ja vihanneksia on saatavana ympäri vuoden, mutta painotamme toiminnassamme satokausia. Appelsiinia saa aina. Suurin ja lähin Espanjan appelsiinin satokausi kestää tammikuusta toukokuuhun.

Raikkaat, tuoreet vihannekset ja hedelmät ovat Satotukussa sydämen asia. Ammattitaitoinen ja palveluhenkinen henkilökuntamme työskentelee tuottaakseen suomalaisille parhaat, sopivan kypsät hedelmät ja vihannekset.