Paprika

Paprika (ruokapaprika tai vihannespaprika) on yleisimmin viljelty Capsicum-suvun kasvilajeista. Vihannespaprikan tulisuus on chilien tulisuuden mittauksessa käytettävän asteikon nollapiste. Satotukun paprikat ovat kesäaikaan pääasiassa kotimaisilta viljelyksiltä. Kevät- ja talviaikaan paprikat tulevat mm. Hollanista ja Espanjasta. Paprikaa on saatavilla kaikissa paprikan väreissä. Paprikoiden sukuun kuuluvat chilit löytyvät myös Satotukun valikoimista.

Monipuolisesti Satotukusta

Satotukku on Suomen johtava vihannes- ja hedelmätukku. Tarjoamme laajan valikoiman tuoreita vihanneksia, hedelmiä, marjoja, yrttejä ja juureksia ympäri vuoden kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä löydät myös Suomen laajimman luomuvalikoiman.  

Viljelijäkontaktimme ulottuvat noin 15:een maahan eri puolille maailmaa. Melkein kaikkia hedelmiä ja vihanneksia on saatavana ympäri vuoden, mutta painotamme toiminnassamme satokausia. Appelsiinia saa aina. Suurin ja lähin Espanjan appelsiinin satokausi kestää tammikuusta toukokuuhun.

Raikkaat, tuoreet vihannekset ja hedelmät ovat Satotukussa sydämen asia. Ammattitaitoinen ja palveluhenkinen henkilökuntamme työskentelee tuottaakseen suomalaisille parhaat, sopivan kypsät hedelmät ja vihannekset.