Mustikka

Satotukusta saa monipuolisesti eri toimittajien marjoja kaudesta riippuen. Talvisin marjat tulevat ympäri maailmaa, kesäisin saamme nauttia myös kotimaisesta mustikasta.

Marjojen päätoimittajamme Driscoll's on nyt patentoitut useita mustikkalajikkeita ja niitä voi kasvattaa vain tarkkaan valitut viljelijät. Jokaisella Driscoll’sin mustikkalajikkeella on oma uniikki makunsa ja ovat todellista superfoodia. Driscoll'sin tuoteperheeseen kuuluu myös, mansikatvadelmatkarhunvadelmat ja punaherukka

Monipuolisesti Satotukusta

Satotukku on Suomen johtava vihannes- ja hedelmätukku. Tarjoamme laajan valikoiman tuoreita vihanneksia, hedelmiä, marjoja, yrttejä ja juureksia ympäri vuoden kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä löydät myös Suomen laajimman luomuvalikoiman.  

Viljelijäkontaktimme ulottuvat noin 15:een maahan eri puolille maailmaa. Melkein kaikkia hedelmiä ja vihanneksia on saatavana ympäri vuoden, mutta painotamme toiminnassamme satokausia. Appelsiinia saa aina. Suurin ja lähin Espanjan appelsiinin satokausi kestää tammikuusta toukokuuhun.

Raikkaat, tuoreet vihannekset ja hedelmät ovat Satotukussa sydämen asia. Ammattitaitoinen ja palveluhenkinen henkilökuntamme työskentelee tuottaakseen suomalaisille parhaat, sopivan kypsät hedelmät ja vihannekset.