Vadelma

Satotukusta saa monipuolisesti eri toimittajien marjoja kaudesta riippuen. Talvisin marjat tulevat ympäri maailmaa, kesäisin saamme nauttia myös kotimaisesta vadelmasta.

Driscoll'sin vadelmia on saatavilla vuoden ympäri. Ne kasvavat kasvavat satokausien mukaan siellä missä on lämmintä ja aurinkoa Euroopasta aina eteläisessä Kaliforniassa asti. Jokainen marja poimitaan käsin ja sen pitää täyttää Driscoll'sin laatu-, maku-, koko- ja värivaatimukset. Driscoll'sin tuoteperheeseen kuuluu myös mansikat, pensasmustikat ja karhunvadelmat

Monipuolisesti Satotukusta

Satotukku on Suomen johtava vihannes- ja hedelmätukku. Tarjoamme laajan valikoiman tuoreita vihanneksia, hedelmiä, marjoja, yrttejä ja juureksia ympäri vuoden kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä löydät myös Suomen laajimman luomuvalikoiman.  

Viljelijäkontaktimme ulottuvat noin 15:een maahan eri puolille maailmaa. Melkein kaikkia hedelmiä ja vihanneksia on saatavana ympäri vuoden, mutta painotamme toiminnassamme satokausia. Appelsiinia saa aina. Suurin ja lähin Espanjan appelsiinin satokausi kestää tammikuusta toukokuuhun.

Raikkaat, tuoreet vihannekset ja hedelmät ovat Satotukussa sydämen asia. Ammattitaitoinen ja palveluhenkinen henkilökuntamme työskentelee tuottaakseen suomalaisille parhaat, sopivan kypsät hedelmät ja vihannekset.