Luomu

Satotukku on tunnettu luomun edelläkävijä hedelmä- ja vihannesalalla. Olemme erittäin suuri luomukasvisten maahatuoja sekä kotimaisten luomukasvisten toimittaja. Luomun käyttö kasvaa tasaisella vauhdilla ja laajasta valikoimastamme lähes kaikkia kasviksia saa myös luomuna. Tässä esiteltynä vain pieni osa. Tiedustele koko luomuvalikoimaamme myynnistämme.

Ruokaviraston luomusertifikaatti 2024

Monipuolisesti Satotukusta

Satotukku on Suomen johtava vihannes- ja hedelmätukku. Tarjoamme laajan valikoiman tuoreita vihanneksia, hedelmiä, marjoja, yrttejä ja juureksia ympäri vuoden kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä löydät myös Suomen laajimman luomuvalikoiman.  

Viljelijäkontaktimme ulottuvat noin 15:een maahan eri puolille maailmaa. Melkein kaikkia hedelmiä ja vihanneksia on saatavana ympäri vuoden, mutta painotamme toiminnassamme satokausia. Appelsiinia saa aina. Suurin ja lähin Espanjan appelsiinin satokausi kestää tammikuusta toukokuuhun.

Raikkaat, tuoreet vihannekset ja hedelmät ovat Satotukussa sydämen asia. Ammattitaitoinen ja palveluhenkinen henkilökuntamme työskentelee tuottaakseen suomalaisille parhaat, sopivan kypsät hedelmät ja vihannekset.