Mango

Mango on yksi suosituimmista eksoottisista hedelmistä. Eksoottisten hedelmien suurimmat satokaudet alkavat loppusyksystä. Mangosta on saatavilla myös Ready to Eat -mangoa, joka on valmis syötäväksi heti. Muista myös muut eksoottiset hedelmät kuten mm. papaija, rambutan, kumqua, granaattiomena ja passion.

 

Tropiikin omena

Tiesitkö, että mangoa, tropiikin omenaa, on viljelty Intiassa jo tuhansia vuosia. Tänä päivänä tunnetaan jo yli 2000 erilaista lajiketta. Mango on ikivihreä, suurilehtinen puu, joka kasvattaa melko suuria lähes poikkeuksetta vihreitä hedelmiä. Mitä laadukkaampi lajike on, sen oranssimpi hedelmälihan väri on ja sitä vähäkuituisempaa se on.

Mangoa pidetään maailman herkullisimpana hedelmänä. Kypsä mango maistuu voimakkaan aromaattiselta. Hedelmäliha on oranssi, makea ja mehukas. Kuorta ja siementä ei syödä. 

 

Jumbo mango Osteen

Nyt on mangolla kokoa ja makua! Valikoimissamme on myös espanjalainen Jumbo Mango Osteen – erittäin mehukas ja aromikas mango, jossa on pieni kivi ja paljon hedelmälihaa! Sanotaan, että Jumbo mango Osteen on yksi maailman parhaimmista mangolajikkeista! Yksi mango saattaa painaa jopa noin 800-900 g. 

Monipuolisesti Satotukusta

Satotukku on Suomen johtava vihannes- ja hedelmätukku. Tarjoamme laajan valikoiman tuoreita vihanneksia, hedelmiä, marjoja, yrttejä ja juureksia ympäri vuoden kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä löydät myös Suomen laajimman luomuvalikoiman.  

Viljelijäkontaktimme ulottuvat noin 15:een maahan eri puolille maailmaa. Melkein kaikkia hedelmiä ja vihanneksia on saatavana ympäri vuoden, mutta painotamme toiminnassamme satokausia. Appelsiinia saa aina. Suurin ja lähin Espanjan appelsiinin satokausi kestää tammikuusta toukokuuhun.

Raikkaat, tuoreet vihannekset ja hedelmät ovat Satotukussa sydämen asia. Ammattitaitoinen ja palveluhenkinen henkilökuntamme työskentelee tuottaakseen suomalaisille parhaat, sopivan kypsät hedelmät ja vihannekset.