Hunajameloni

Hunajameloni kuuluu ns. sokerimelonien sukuun, jossa siemenet keskittyvät yhtenäisesti hedelmän sisäosiin toisin kuin eri sukuun kuuluvassa vesimelonissa. Muita sokerimeloneita ovat mm. verkko-, cantaloupe- ja galiameloni. Kesäisin on melonien pääsesonki Suomessa, sillä Etelä-Euroopan meloni- ja vesimelonisato on silloin suurimmillaan ja hinnat edullisimmillaan.  

Hunajamelonin kuori on keltainen ja hedelmäliha vaaleankeltaista (joskus hieman myös vihertävää) ja mehukasta. Maku on makea ja raikas, kuitenkin varsin mieto. Hunajameloni sopii syötäväksi ihan sellaisenaan, jälkiruokiin, salaatteihin ja tai suolaisten makupalojen, esim. parmankinkun kanssa.

Monipuolisesti Satotukusta

Satotukku on Suomen johtava vihannes- ja hedelmätukku. Tarjoamme laajan valikoiman tuoreita vihanneksia, hedelmiä, marjoja, yrttejä ja juureksia ympäri vuoden kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä löydät myös Suomen laajimman luomuvalikoiman.  

Viljelijäkontaktimme ulottuvat noin 15:een maahan eri puolille maailmaa. Melkein kaikkia hedelmiä ja vihanneksia on saatavana ympäri vuoden, mutta painotamme toiminnassamme satokausia. Appelsiinia saa aina. Suurin ja lähin Espanjan appelsiinin satokausi kestää tammikuusta toukokuuhun.

Raikkaat, tuoreet vihannekset ja hedelmät ovat Satotukussa sydämen asia. Ammattitaitoinen ja palveluhenkinen henkilökuntamme työskentelee tuottaakseen suomalaisille parhaat, sopivan kypsät hedelmät ja vihannekset.