Banaani

Banaani on yksi Satotukun suurimmista artikkeleista, joka kuuluu lähes jokaisen asiakkaamme perusvalikoimiin. Satotukku kypsyttää banaanit omassa banaanikypsyttämössään. Satotukusta saa monia eri banaanibrändejä Chiquitasta lähtien. Toimitamme myös Reilun kaupan Fair Nando -luomubanaania. Kaikki banaanimme ovat Rainforest Alliance -sertifioituja.

 

 

Chiquitan banaanit tulevat pääosin Panamasta ja Costa Ricasta. Chiquita merkin alle kuuluvat perinteisen Chiquita banaanin lisäksi Chiquita Minis sekä Chiquita TO GO -banaanit.

Chiquita Minis -banaania myy Suomessa ainoastaan Satotukku. Chiquita Minis on Pisang Mas -lajikkeinen pieni, vaikkapa välipalaksi sopiva banaani niin pienille kuin isoillekin. 

Chiquita TO GO -banaanin voi nimensä mukaisesti ottaa lähes lennossa mukaan, sillä yksittäisessä banaanissa on jo valmiina EAN-koodi.

Muita banaanimerkkejäme ovat mm. Hola ja Banasweet.

 

Monipuolisesti Satotukusta

Satotukku on Suomen johtava vihannes- ja hedelmätukku. Tarjoamme laajan valikoiman tuoreita vihanneksia, hedelmiä, marjoja, yrttejä ja juureksia ympäri vuoden kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä löydät myös Suomen laajimman luomuvalikoiman.  

Viljelijäkontaktimme ulottuvat noin 15:een maahan eri puolille maailmaa. Melkein kaikkia hedelmiä ja vihanneksia on saatavana ympäri vuoden, mutta painotamme toiminnassamme satokausia. Appelsiinia saa aina. Suurin ja lähin Espanjan appelsiinin satokausi kestää tammikuusta toukokuuhun.

Raikkaat, tuoreet vihannekset ja hedelmät ovat Satotukussa sydämen asia. Ammattitaitoinen ja palveluhenkinen henkilökuntamme työskentelee tuottaakseen suomalaisille parhaat, sopivan kypsät hedelmät ja vihannekset.