Hedelmäsalaatti mix 200 g

Satotukun raikas ja makea Hedelmäsalaatti mix on kesän 2016 uutuus, joka on valmistettu tuoreesta vesimelonista, cantaloupemelonista ja ananaksesta. Hdelmäsalaatti mix on kätevä välipala tai jälkiruoka 200 g take away -rasiassa, jonka mukana on haarukka. Valikoimissamme on myös makea, tuore ananaspala 200 g take away -rasiassa.

Hedelmäsalaatti mix on luonnontuote, johon ei ole lisätty lisä- eikä säilöntäaineita. 

Monipuolisesti Satotukusta

Satotukku on Suomen johtava vihannes- ja hedelmätukku. Tarjoamme laajan valikoiman tuoreita vihanneksia, hedelmiä, marjoja, yrttejä ja juureksia ympäri vuoden kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä löydät myös Suomen laajimman luomuvalikoiman.  

Viljelijäkontaktimme ulottuvat noin 15:een maahan eri puolille maailmaa. Melkein kaikkia hedelmiä ja vihanneksia on saatavana ympäri vuoden, mutta painotamme toiminnassamme satokausia. Appelsiinia saa aina. Suurin ja lähin Espanjan appelsiinin satokausi kestää tammikuusta toukokuuhun.

Raikkaat, tuoreet vihannekset ja hedelmät ovat Satotukussa sydämen asia. Ammattitaitoinen ja palveluhenkinen henkilökuntamme työskentelee tuottaakseen suomalaisille parhaat, sopivan kypsät hedelmät ja vihannekset.