Ajankohtaista

14.8.2023

Uutta valikoimassa: Masujuoma

Vihanneksista ja marjoista fermentoimalla tehty Masujuoma on kehitetty tukemaan vatsan ja suoliston hyvinvointia. Masujuoma on valmistettu Suomessa suosien kotimaisia raaka-aineita. Täysin lisäaineeton Masujuoma sopii niin paasto-, ruoka- kuin janojuomaksikin.

Masujuomaa voi laimentaa veteen. Parhaan paastovaikutuksen saat kun juot 2-3 dl aamulla tyhjään vatsaan. Ylärajaa käytölle ei ole.

Masujuomassa on jopa 50 miljoonaa maitohappobakteeria grammassa. Elävät maitohappobakteerit säilyvät juomassa muutamia kuukausia. Koska Masujuoma on elävää ravintoa, maitohappobakteerien määrä vähenee ajan myötä. Juoma voi säilyä juotavana pitkäänkin parasta ennen päiväyksen jälkeen, mutta maitohappobakteerien vaikutus vähenee.

Tuote säilyy huoneenlämmössä ja avattuna jääkaapissa. Suositellaan juotavaksi noin parin viikon kuluessa avaamisesta, hyödyntääksesi kaikki maitohappobakteerit. Ravistettava ennen käyttöä.

Ainesosat: vesi, kaali, porkkana, punaherukka, punajuuri, puolukka, suola, minttu ja meirami. Vitamiinit: C, E, K, foolihappo.