Ajankohtaista

6.9.2016

Syksyllä kilpaillaan Vuoden Luomukokin tittelistä

Suomen ensimmäinen Vuoden Luomukokki -kilpailu järjestetään Helsingissä ELMA-messujen yhteydessä 11.–13.11.2016. Vuoden Luomukokin titteliä tavoittelevat omissa sarjoissaan keittiöalan ammattilaiset ja opiskelijat. Kilpailun järjestää Pro Luomu, joka yhdistää luomualan eri toimijoita ja elintarvikeryhmiä sekä on edistää luomualan kasvua.

Satotukku on myös mukana kilpailua tukemassa. Luomukasvikset ovat tärkeä osa Satotukun valikoimaa ja haluamme olla mukana edistämässä suomalaista luomukulttuuria.

Vuoden Luomukokki -kilpailun tavoitteena on omalta osaltaan innostaa keittiöalan ammattilaisia käyttämään luomutuotteita. Myös kuluttajat arvostavat luomua yhä enemmän. Hiljattain julkaistun tutkimuksen mukaan yli puolet ravintola-asiakkaista pitää merkittävänä etuna ruokapaikan valinnassa sitä, että ravintola tarjoaa luomua.

Kilpailu on kaksivaiheinen ja ilmoittautumisaikaa on vielä 15.9. saakka. Ilmoittautumislomake ja kilpailun säännöt löytyvät osoitteesta: proluomu.fi/luomukokkikilpailu

Luomua. Ilman muuta.