Ajankohtaista

11.11.2015

Nyt on Bruñón aika!

Nyt on jälleen se aika vuodesta, jolloin suositut ja mehukkaat Espanjan Bruñó-klementiinit ovat valmistuneet. Bruñó on suomalaiseen makuun sopiva merkkituote Espanjan Valenciasta, jossa vain tarkasti valitut sopimusviljelijät voivat viljellä Bruñóa. Satotukkuun vuoden 2015 ensimmäiset Bruñót ovat jo saapuneet.

Bruñóa aletaan tuomaan Suomeen näin marraskuun alkupuolella, sillä silloin se on niin maultaan ja ulkonäöltään parhaimmillaan. Kuoren hyvä väri vaatii kylmät yöt. Bruñón poiminta tehdään juuri silloin, kun sokeri- ja happotasapaino ovat kohdallaan. Bruñó-tarra on takuu siitä, että laatu on tasaista, mehevää ja maukasta sesongin loppuun saakka. 

Bruñó on klementiinien kuningas!