Ajankohtaista

6.4.2017

Haemme Satotukkuun innokasta ja osaavaa Markkinointivastaavaa

Markkinointivastaavan tehtävässä vastaat laaja-alaisesti markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta sekä kehittämisestä raikkaiden ja terveellisten kasvisten parissa. Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla useamman vuoden kokemus markkinoinnista sekä erinomainen graafisten ohjelmien osaaminen, sillä markkinointimateriaalien suunnittelu ja toteutus on osa monipuolista työtäsi. Markkinointivastaavana teet markkinointitoimenpiteitä myös sisaryrityksillemme Suomessa.

Tehtäviisi kuuluu lisäksi digitaalisten kanavien kuten nettisivujen ja verkkokaupan sisältöjen ylläpito sekä kehittäminen. Sinulla on myös somemaailma hallussasi. Sisäinen ja ulkoinen viestintä on myös osa tehtäväkenttääsi, jolloin erinomaisen suomen kielen ja hyvän englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito on eduksi. Toimit tiiviissä yhteistyössä myyntimme kanssa, mutta osaat myös itsenäisen ja oma-aloitteisen työskentelytavan. 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta joko kaupalliselta (esim. tradenomi) ja/tai graafiselta alalta. Sujuva mainonnan ja markkinoinnin työkalujen käyttö kuten Adobe Creative Cloud -ohjelmat, uutiskirjeohjelmat (Apsis), julkaisujärjestelmät (Joomla) sekä MS Office -ohjelmat ovat keskeisiä työssäsi. Omaat hyvät projektiosaamisen taidot sekä suunnitelmallisen ja visuaalisen otteen tekemiseen. Koska työ on nopeatempoista, sinulla tulee olla kyky pitää langat käsissäsi myös paineen alaisena ja hoitaa monia projekteja samanaikaisesti. Myös valokuvaustaidot katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin ja mielenkiintoisen tehtävän jo vuodesta 1967 lähtien toimineessa 50-vuotiaassa yrityksessä, joka on tänä päivänä hedelmä- ja vihannesalan asiantuntija ja suunnannäyttäjä. Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee Vantaalla.

Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo ja mahdolliset muut selvitykset, joilla haluat osoittaa taitosi ja kykysi haettavana olevaan tehtävään. Hae tehtävään pian, mutta viimeistään 30.4.2017 mennessä täyttämällä hakulomake täällä. Liitä hakemukseen myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Satotukun toimitusjohtaja Tomi Hakkarainen sähköpostitse tomi.hakkarainen@satotukku.fi  

 

Satotukku Oy on yksi Suomen suurimmista yksityisistä vihannes- ja hedelmätukuista, joka maahantuo hedelmiä ja vihanneksia 15 eri maasta sekä on huomattava luomukasvisten ja kotimaisten kasvisten toimittaja. Suurimpia asiakkaitamme ovat päivittäistavarakaupat ympäri Suomen. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 71 milj. €. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla ja myyntipisteitämme on myös Turussa ja Tampereella. Satotukussa työskentelee noin 80 tukkualan ammattilaista. Olemme myös osa pohjoismaalaista Greenfood-konsernia, jolla on toimintaa Suomen lisäksi Ruotsissa, Tanskassa ja Espanjassa.