Sienet

Satotukku on myös erittäin suuri sekä kotimaisten että ulkolaisten sienten toimittaja. Suositut kotimaiset sienet ovat herkulliset, monikäyttöiset ja vahvanmakuiset luomu-siitakesienet sekä Champin herkkusienet ja portobellot. Syksyllä valikoimissamme on useita kotimaisia metsäsieniä. Enokisienet, kuningasosterit, shimejit ja osterivinokkaat tuomme Euroopasta ja Aasiasta. Tiedustele koko sienivalikoimamme myynniltämme.

Monipuolisesti Satotukusta

Satotukku on Suomen johtava vihannes- ja hedelmätukku. Tarjoamme laajan valikoiman tuoreita vihanneksia, hedelmiä, marjoja, yrttejä ja juureksia ympäri vuoden kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä löydät myös Suomen laajimman luomuvalikoiman.  

Viljelijäkontaktimme ulottuvat noin 15:een maahan eri puolille maailmaa. Melkein kaikkia hedelmiä ja vihanneksia on saatavana ympäri vuoden, mutta painotamme toiminnassamme satokausia. Appelsiinia saa aina. Suurin ja lähin Espanjan appelsiinin satokausi kestää tammikuusta toukokuuhun.

Raikkaat, tuoreet vihannekset ja hedelmät ovat Satotukussa sydämen asia. Ammattitaitoinen ja palveluhenkinen henkilökuntamme työskentelee tuottaakseen suomalaisille parhaat, sopivan kypsät hedelmät ja vihannekset.