Hokkaido

Hokkaidoa kutsutaan myös nimellä japanilainen talvikurpitsa. Kurpitsat korjataan mahdollisimman myöhään syksyllä, jotta hedelmälihan maku olisi mahdollisimman makea ja suojaava kuori on ehtinyt kehittyä. Korjuun jälkeen Hokkaido-kurpitsaa säilötään huoneenlämmössä 2-4 kuukautta, jotta kurpitsa olisi mahdollisimman kypsä ja maukas. 

Hokkaido-kurpitsassa on vähemmän nestettä kuin muissa kurpitsoissa ja maku hyvin intensiivinen. Hokkaido on hyvin kivennäisainepitoinen kurpitsa. Hokkaidoa saadaan lähes ympärivuotisesti ja se soveltuu hyvin sosekeittoihin ja paahdettavaksi muiden kasvisten kanssa uunissa ja piirakantäytteeksi. Myös siemenet ovat käyttökelpoisia kuivatuksen jälkeen.

Monipuolisesti Satotukusta

Satotukku on Suomen johtava vihannes- ja hedelmätukku. Tarjoamme laajan valikoiman tuoreita vihanneksia, hedelmiä, marjoja, yrttejä ja juureksia ympäri vuoden kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä löydät myös Suomen laajimman luomuvalikoiman.  

Viljelijäkontaktimme ulottuvat noin 15:een maahan eri puolille maailmaa. Melkein kaikkia hedelmiä ja vihanneksia on saatavana ympäri vuoden, mutta painotamme toiminnassamme satokausia. Appelsiinia saa aina. Suurin ja lähin Espanjan appelsiinin satokausi kestää tammikuusta toukokuuhun.

Raikkaat, tuoreet vihannekset ja hedelmät ovat Satotukussa sydämen asia. Ammattitaitoinen ja palveluhenkinen henkilökuntamme työskentelee tuottaakseen suomalaisille parhaat, sopivan kypsät hedelmät ja vihannekset.