Daily Greens suippopaprika

Daily Greens suippopaprika on mieto ja makea, erittäin laadukas paprikalajike. Suippopaprika on loistava vihannes niin salaatteihin kuin pataruokiinkin, kuten tavallinenkin paprika. Makeutensa vuoksi suippopaprikaa käytetään erityisen paljon myös raakana. Myös kestävyydeltään se on parempi kuin tavallinen paprika.

Tutustu suippopaprikan sukulaisiin paprikaan ja chileihin.

 

Monipuolisesti Satotukusta

Satotukku on Suomen johtava vihannes- ja hedelmätukku. Tarjoamme laajan valikoiman tuoreita vihanneksia, hedelmiä, marjoja, yrttejä ja juureksia ympäri vuoden kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä löydät myös Suomen laajimman luomuvalikoiman.  

Viljelijäkontaktimme ulottuvat noin 15:een maahan eri puolille maailmaa. Melkein kaikkia hedelmiä ja vihanneksia on saatavana ympäri vuoden, mutta painotamme toiminnassamme satokausia. Appelsiinia saa aina. Suurin ja lähin Espanjan appelsiinin satokausi kestää tammikuusta toukokuuhun.

Raikkaat, tuoreet vihannekset ja hedelmät ovat Satotukussa sydämen asia. Ammattitaitoinen ja palveluhenkinen henkilökuntamme työskentelee tuottaakseen suomalaisille parhaat, sopivan kypsät hedelmät ja vihannekset.