Butternut

Butternut- eli myskikurpitsa on saanut nimensä voimakkaan värisestä hedelmälihastaan, pähkinäisestä ja lempeän samettisesta maustaan. Butternut-kurpitsa muistuttaa ulkoiselta muodoltaan päärynää ja on kuoren väritykseltä kermanvaalea.

Butternut-kurpitsan maku tulee parhaiten esille, kun sen paahtaa uunissa ja maustaa yrteillä. Soveltuu erinomaisesti myös sosekeittoihin ja muhennoksiin. Muista käyttää myös siemenet, jotka ovat herkullisia paahdettuina tai käytettyinä leipätaikinassa. Butternut-kurpitsaa saa ympärivuotisesti Espanjasta ja Välimeren maista.

Monipuolisesti Satotukusta

Satotukku on Suomen johtava vihannes- ja hedelmätukku. Tarjoamme laajan valikoiman tuoreita vihanneksia, hedelmiä, marjoja, yrttejä ja juureksia ympäri vuoden kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä löydät myös Suomen laajimman luomuvalikoiman.  

Viljelijäkontaktimme ulottuvat noin 15:een maahan eri puolille maailmaa. Melkein kaikkia hedelmiä ja vihanneksia on saatavana ympäri vuoden, mutta painotamme toiminnassamme satokausia. Appelsiinia saa aina. Suurin ja lähin Espanjan appelsiinin satokausi kestää tammikuusta toukokuuhun.

Raikkaat, tuoreet vihannekset ja hedelmät ovat Satotukussa sydämen asia. Ammattitaitoinen ja palveluhenkinen henkilökuntamme työskentelee tuottaakseen suomalaisille parhaat, sopivan kypsät hedelmät ja vihannekset.