Herkkusieni

Herkkusieni on maailman eniten viljelty sienilajike. Tuoreena herkkusieni kiinteä ja väriltään kermavalkoinen ja maku mieto ja pehmeän pähkinämäinen  Sienen kanta on tanakka ja rakenne tiivis sekä kimmoisa. 

Kotimaisia herkkusieniä voi syödä myös raakana. Miellyttävä keino käyttää herkkusientä raakana on siivuttaa ne ruokiin, sillä ohuina siivuina sienen maut pääsevät oikeuksiinsa.

Monipuolisesti Satotukusta

Satotukku on Suomen johtava vihannes- ja hedelmätukku. Tarjoamme laajan valikoiman tuoreita vihanneksia, hedelmiä, marjoja, yrttejä ja juureksia ympäri vuoden kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä löydät myös Suomen laajimman luomuvalikoiman.  

Viljelijäkontaktimme ulottuvat noin 15:een maahan eri puolille maailmaa. Melkein kaikkia hedelmiä ja vihanneksia on saatavana ympäri vuoden, mutta painotamme toiminnassamme satokausia. Appelsiinia saa aina. Suurin ja lähin Espanjan appelsiinin satokausi kestää tammikuusta toukokuuhun.

Raikkaat, tuoreet vihannekset ja hedelmät ovat Satotukussa sydämen asia. Ammattitaitoinen ja palveluhenkinen henkilökuntamme työskentelee tuottaakseen suomalaisille parhaat, sopivan kypsät hedelmät ja vihannekset.