Daily Greens persimon

Daily Greens persimoit ovat todella hyvännäköisiä ja mehukkaita ja niitä viljelevät tarkoin valitut perheviljelijät Espanjassa. Daily Greens persimonin sesonki kestää loppusyksystä alkutalveen. 

Persimon-hedelmä on melko uusi tuttavuus Suomessa, mutta viime vuosina tietoisuus hedelmästä on kasvanut. Espanjassa viljellään sekä persimonia että samaan sukuun kuuluvaa kakia, joka on tummemman punainen ja maultaan hieman vetisempi kuin alkuperäinen persimon. Israelissa viljellään myös samaan sukuun kuuluvaa hedelmää nimeltään sharon, joka on maultaan vielä makeampi ja kooltaan pienempi. Persimon-hedelmä on alunperin kotoisin Kiinasta jo Ming-dynastian ajalta. Tänä päivänäkin Kiinassa keisarin puutarhassa voi nähdä yli tuhatvuotisia persimonhedelmäpuita. 

Huomaathan, että persimonia kannattaa pitää huoneenlämmössä pari päivää, jotta se kypsyy makeaksi ja mehukkaaksi. Jotkut kuvailevat persimonia omenan, luumun ja taatelin sekoitukseksi. Persimoni syödään yleensä sellaisenaan, mutta siitä saa myös ihania ja maukkaita välipaloja ja jälkiruokia. 

Persimonista helpot välipalat ja jälkiruoat >

Monipuolisesti Satotukusta

Satotukku on Suomen johtava vihannes- ja hedelmätukku. Tarjoamme laajan valikoiman tuoreita vihanneksia, hedelmiä, marjoja, yrttejä ja juureksia ympäri vuoden kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä löydät myös Suomen laajimman luomuvalikoiman.  

Viljelijäkontaktimme ulottuvat noin 15:een maahan eri puolille maailmaa. Melkein kaikkia hedelmiä ja vihanneksia on saatavana ympäri vuoden, mutta painotamme toiminnassamme satokausia. Appelsiinia saa aina. Suurin ja lähin Espanjan appelsiinin satokausi kestää tammikuusta toukokuuhun.

Raikkaat, tuoreet vihannekset ja hedelmät ovat Satotukussa sydämen asia. Ammattitaitoinen ja palveluhenkinen henkilökuntamme työskentelee tuottaakseen suomalaisille parhaat, sopivan kypsät hedelmät ja vihannekset.