Porkkana

Kuka ei tuntisi porkkanaa. Porkkanavalikoimamme on laaja, pestyistä porkkanoista multaporkkanoihin, monessa eri myyntierässä. Perinteisestä oranssista porkkanasta väriporkkanoihin. Maininnan arvoinen on Ruposen porkkana Hausjärven Oitista, jonka laatu on aivan huippua. Kotimainen porkkana on kestävä tuote, joka säilyy viljeljöiden varastoissa lähes ympäri vuoden. Kun kotimaan varasto ei riitä, erittäin hyvää porkkanaa on saatavilla myös Italiasta ja Espanjasta.

Monipuolisesti Satotukusta

Satotukku on Suomen johtava vihannes- ja hedelmätukku. Tarjoamme laajan valikoiman tuoreita vihanneksia, hedelmiä, marjoja, yrttejä ja juureksia ympäri vuoden kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä löydät myös Suomen laajimman luomuvalikoiman.  

Viljelijäkontaktimme ulottuvat noin 15:een maahan eri puolille maailmaa. Melkein kaikkia hedelmiä ja vihanneksia on saatavana ympäri vuoden, mutta painotamme toiminnassamme satokausia. Appelsiinia saa aina. Suurin ja lähin Espanjan appelsiinin satokausi kestää tammikuusta toukokuuhun.

Raikkaat, tuoreet vihannekset ja hedelmät ovat Satotukussa sydämen asia. Ammattitaitoinen ja palveluhenkinen henkilökuntamme työskentelee tuottaakseen suomalaisille parhaat, sopivan kypsät hedelmät ja vihannekset.