Perunat 2 kg

Satotukulla on laaja perunavalikoima ja myyntikokoja ja lajikkeita on monenlaisia. Perunat löytyvät kätevästi myös 2 kg pusseissa. Pussin väri kertoo, millaista perunaa se sisältää.

Kiinteä peruna (vihreä pussi) sopii kaikkeen mihin tarvitset kiinteitä, kypsänä hyvin koossa pysyviä perunoita kuten keitettäväksi, keittoihin, paistettavaksi, salaatteihin. Kiinteät perunat käyvät myös laatikkoruokiin. Lajikkeita ovat mm. Lady Felicia, Melody, Gala, Jelly.

Yleisperuna (keltainen pussi) sopii kaikkiin ruokiin eli on sopivasti kiinteä ja jauhoinen. Sopii erityisen hyvin keitettäväksi, keittoihin, laatikoihin, kiusauksiin, gratiineihin, lohkoperunoiksi ja pataruokiin. Käy myös uuniperunoiksi. Lajikkeita ovat mm. Afra, Challenger.

Jauhoinen peruna (punainen pussi) sopii perunasoseeksi, sosekeittoihin, uuni- ja lohkoperunoiksi, leivontaan sekä imellettyyn perunalaatikkoon. Lajikkeita ovat mm. Annabelle, Agila, Jazzy, Ballerina.

 

 

Monipuolisesti Satotukusta

Satotukku on Suomen johtava vihannes- ja hedelmätukku. Tarjoamme laajan valikoiman tuoreita vihanneksia, hedelmiä, marjoja, yrttejä ja juureksia ympäri vuoden kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä löydät myös Suomen laajimman luomuvalikoiman.  

Viljelijäkontaktimme ulottuvat noin 15:een maahan eri puolille maailmaa. Melkein kaikkia hedelmiä ja vihanneksia on saatavana ympäri vuoden, mutta painotamme toiminnassamme satokausia. Appelsiinia saa aina. Suurin ja lähin Espanjan appelsiinin satokausi kestää tammikuusta toukokuuhun.

Raikkaat, tuoreet vihannekset ja hedelmät ovat Satotukussa sydämen asia. Ammattitaitoinen ja palveluhenkinen henkilökuntamme työskentelee tuottaakseen suomalaisille parhaat, sopivan kypsät hedelmät ja vihannekset.