Palsternakka

Palsternakka muistuttaa porkkanaa ulkonäöltään, mutta on väriltään vaaleampi, kookkaampi ja maultaan hieman voimakkaampi. Hieman pähkinän makuinen palsternakka sopii keittoihin, laatikoihin ja muhennoksiin sekä sellaisenaan raastettuna salaatteihin. Palsternakkaa viljellään viileillä seuduilla, sillä se tarvitsee routamaan maun kehittymiseen. Palsternakkasatoa korjataan myöhään syksyllä ensimmäisten pakkasöiden jälkeen. Palsternakka sisältää mineraaleja, vitamiineja, kuituja ja runsaasti kaliumia.

 

Monipuolisesti Satotukusta

Satotukku on Suomen johtava vihannes- ja hedelmätukku. Tarjoamme laajan valikoiman tuoreita vihanneksia, hedelmiä, marjoja, yrttejä ja juureksia ympäri vuoden kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä löydät myös Suomen laajimman luomuvalikoiman.  

Viljelijäkontaktimme ulottuvat noin 15:een maahan eri puolille maailmaa. Melkein kaikkia hedelmiä ja vihanneksia on saatavana ympäri vuoden, mutta painotamme toiminnassamme satokausia. Appelsiinia saa aina. Suurin ja lähin Espanjan appelsiinin satokausi kestää tammikuusta toukokuuhun.

Raikkaat, tuoreet vihannekset ja hedelmät ovat Satotukussa sydämen asia. Ammattitaitoinen ja palveluhenkinen henkilökuntamme työskentelee tuottaakseen suomalaisille parhaat, sopivan kypsät hedelmät ja vihannekset.