Passionhedelmä

Brasiliasta kotoisin oleva passionhedelmä on saanut nimensä eksoottisen kukkansa, jossa on keskustassa ristinmerkki, sekä kuivan, karun kasvupaikkansa mukaan. Sitä kutsutaan myös kärsimyshedelmäksi. Tunnetuin lajike on kypsänä ryppyinen ja näyttää nahistuneelta. Hedelmän ohut ja rapea kuori on ruskean sävyinen tai purppuranvärinen. Happaman makea hedelmäliha on hyytelömäinen, tuoksuu voimakkaasti ja sisältää paljon herkullisia mustia pieniä siemeniä. Passionhedelmä syödään sellaisenaan tai lisätään salaatteihin, jälkiruokiin, smoothieihin ja kastikkeisiin. Hedelmä sisältää A- ja C-vitamiinia, kaliumia ja kuituja.

Monipuolisesti Satotukusta

Satotukku on Suomen johtava vihannes- ja hedelmätukku. Tarjoamme laajan valikoiman tuoreita vihanneksia, hedelmiä, marjoja, yrttejä ja juureksia ympäri vuoden kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä löydät myös Suomen laajimman luomuvalikoiman.  

Viljelijäkontaktimme ulottuvat noin 15:een maahan eri puolille maailmaa. Melkein kaikkia hedelmiä ja vihanneksia on saatavana ympäri vuoden, mutta painotamme toiminnassamme satokausia. Appelsiinia saa aina. Suurin ja lähin Espanjan appelsiinin satokausi kestää tammikuusta toukokuuhun.

Raikkaat, tuoreet vihannekset ja hedelmät ovat Satotukussa sydämen asia. Ammattitaitoinen ja palveluhenkinen henkilökuntamme työskentelee tuottaakseen suomalaisille parhaat, sopivan kypsät hedelmät ja vihannekset.