Makea, tuore, kuorittu ananas

Satotukun makea, tuore ja kuorittu ananas valmistetaan aina ecuadorilaisesta Super sweet -lajikkeesta, jonka olemme todenneet maukkaimmaksi ja parhaimmaksi säilyvyydeltään. Poiketen muiden alkuperämaiden ananaksista (Costa Rica/Panama), Super Sweet -ananakset Ecuadorissa kasvavat korkealla meren tason yläpuolella. Tästä johtuen tämän tuotteen säilyvyys on parempi, sokeri/happotasapaino on tasaisempi ja liha on keltaisempaa. Kuorittu ananas on luonnontuote, johon ei ole lisätty lisä- eikä säilöntäaineita. 

Kokonainen makea, tuore ja kuorittu ananas 560 g sopii hyvin isommalle porukalle tai isompaan herkkunälkään. 

Kuoritun ananaksen saa myös 800 g kokoisena sekä koossa 400 g. Valmiiksi kuoritusta ananaksesta voi valmistaa helposti raikkaan välipalan tai vaikkapa ananassmoothien. 

Viipaloitu 250 g ananas sopii loistavasti kesägrilliin tai hampurilaisten väliin.

Take away ananaspalat 200 g on raikas ja makea mukaan otettava välipala, jonka pakkauksessa on mukana haarukka. 

Monipuolisesti Satotukusta

Satotukku on Suomen johtava vihannes- ja hedelmätukku. Tarjoamme laajan valikoiman tuoreita vihanneksia, hedelmiä, marjoja, yrttejä ja juureksia ympäri vuoden kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä löydät myös Suomen laajimman luomuvalikoiman.  

Viljelijäkontaktimme ulottuvat noin 15:een maahan eri puolille maailmaa. Melkein kaikkia hedelmiä ja vihanneksia on saatavana ympäri vuoden, mutta painotamme toiminnassamme satokausia. Appelsiinia saa aina. Suurin ja lähin Espanjan appelsiinin satokausi kestää tammikuusta toukokuuhun.

Raikkaat, tuoreet vihannekset ja hedelmät ovat Satotukussa sydämen asia. Ammattitaitoinen ja palveluhenkinen henkilökuntamme työskentelee tuottaakseen suomalaisille parhaat, sopivan kypsät hedelmät ja vihannekset.