Granaattiomena

Granaattiomena näyttää isolta, mehukkaalta omenalta, jossa on kukkakehä. Hedelmän sisältä löytyy runsaasti pieniä kirpeitä syötäviä siemeniä, kellanpunertavaa nahkamaista kuorta ei syödä. Kypsänä granaattiomenan kuori antaa hieman periksi hellästi painettaessa. 

Granaattiomena kannattaa varovasti murtaa 3-4 osaan ja irrottaa peukalolla siemenet hellästi niitä rikkomatta kalvojen ympäriltä. Nautitaan sellaisenaan tai leivonnaisissa koristeena tai salaateissa. Mehu (grenadiini) sisältää väriainetta, jota käytetään elintarviketeollisuudessa ja juomasekoitusten väriaineena jne. Granaattiomena sisältää runsaasti kivennäisaineita mm. rautaa. 

Monipuolisesti Satotukusta

Satotukku on Suomen johtava vihannes- ja hedelmätukku. Tarjoamme laajan valikoiman tuoreita vihanneksia, hedelmiä, marjoja, yrttejä ja juureksia ympäri vuoden kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä löydät myös Suomen laajimman luomuvalikoiman.  

Viljelijäkontaktimme ulottuvat noin 15:een maahan eri puolille maailmaa. Melkein kaikkia hedelmiä ja vihanneksia on saatavana ympäri vuoden, mutta painotamme toiminnassamme satokausia. Appelsiinia saa aina. Suurin ja lähin Espanjan appelsiinin satokausi kestää tammikuusta toukokuuhun.

Raikkaat, tuoreet vihannekset ja hedelmät ovat Satotukussa sydämen asia. Ammattitaitoinen ja palveluhenkinen henkilökuntamme työskentelee tuottaakseen suomalaisille parhaat, sopivan kypsät hedelmät ja vihannekset.