Banaani

Banaani on yksi Satotukun suurimmista artikkeleista, joka kuuluu lähes jokaisen asiakkaamme perusvalikoimiin. Kypsytämme banaanit omassa banaanikypsyttämössämme. Satotukusta saa monia eri banaanibrändejä Chiquitasta lähtien. Toimitamme myös Reilun kaupan Fair Nando -luomubanaania. Kaikki banaanimme ovat Rainforest Alliance -sertifioituja. Chiquitan ja Holan banaanit, jotka tuleva Panamasta ja Costa Ricasta ovat saaneet SA8000-sertifikaatin. GlobalGAP-sertifikaatti on Costa Rican banaaneilla ja 2020 kevään aikana myös Panaman banaanit sen saavat.

 

 

Monipuolisesti Satotukusta

Satotukku on Suomen johtava vihannes- ja hedelmätukku. Tarjoamme laajan valikoiman tuoreita vihanneksia, hedelmiä, marjoja, yrttejä ja juureksia ympäri vuoden kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä löydät myös Suomen laajimman luomuvalikoiman.  

Viljelijäkontaktimme ulottuvat noin 15:een maahan eri puolille maailmaa. Melkein kaikkia hedelmiä ja vihanneksia on saatavana ympäri vuoden, mutta painotamme toiminnassamme satokausia. Appelsiinia saa aina. Suurin ja lähin Espanjan appelsiinin satokausi kestää tammikuusta toukokuuhun.

Raikkaat, tuoreet vihannekset ja hedelmät ovat Satotukussa sydämen asia. Ammattitaitoinen ja palveluhenkinen henkilökuntamme työskentelee tuottaakseen suomalaisille parhaat, sopivan kypsät hedelmät ja vihannekset.