Ananas

Satotukun ananas on makeaa ja huippuhyvää laatua pääasiassa Ecuadorista, 

Satotukusta saa myös valmiita ananasherkkuja Ecuadorin Super sweet -ananaksesta. Kuorittuja kokonaisia ananaksia saa valmiiksi pakattuina kätevästi 800 g ja 560 g rasioissa. Valmiiksi pilkottu take away ananas 200 g sisältää myös pakkauksessaan haarukan. Viipaloitu ananas 250 g sopii mainiosti esimerkiksi grilliin.

Monipuolisesti Satotukusta

Satotukku on Suomen johtava vihannes- ja hedelmätukku. Tarjoamme laajan valikoiman tuoreita vihanneksia, hedelmiä, marjoja, yrttejä ja juureksia ympäri vuoden kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä löydät myös Suomen laajimman luomuvalikoiman.  

Viljelijäkontaktimme ulottuvat noin 15:een maahan eri puolille maailmaa. Melkein kaikkia hedelmiä ja vihanneksia on saatavana ympäri vuoden, mutta painotamme toiminnassamme satokausia. Appelsiinia saa aina. Suurin ja lähin Espanjan appelsiinin satokausi kestää tammikuusta toukokuuhun.

Raikkaat, tuoreet vihannekset ja hedelmät ovat Satotukussa sydämen asia. Ammattitaitoinen ja palveluhenkinen henkilökuntamme työskentelee tuottaakseen suomalaisille parhaat, sopivan kypsät hedelmät ja vihannekset.