Daily Greens sitruuna

Daily Greens sitruunat hurmaavat niin ulkonäöllään kuin mehukkaalla maullaankin ja ne ovat lähes täydellisiä! Daily Greens sitruunat tulevat tarkoin valituilta perheviljelijöiltä Espanjasta. 

Sitruuna on yksi hedelmien perusartikkeleista. Sitruunan hedelmästä käytetään tavallisimmin siitä puristettu mehu, mutta myös hedelmälihaa käytetään mm. ruoanlaitossa ja juomasekoituksissa. 

Sitruunapuu on alun perin kotoisin Intiasta. Muinaiset egyptiläiset viljelivät sitruunoita ja arvellaan, että Aleksanteri Suuri toi sitruunan Kreikkaan Persiasta. Nykyään sitruunaa viljellään lähes kaikissa subtrooppisissa maissa, mutta kaupallinen viljely on kuitenkin keskittynyt Välimeren alueelle ja Yhdysvaltoihin, Argentiinaan ja Chileen.

Hyvä, kypsä sitruuna on kokoonsa nähden painava ja siinä on vahva tuoksu. Lisäksi kuori on hieman kiiltävä. Sitruunaa käytetään monella tapaa: sen kuorta käytetään joko raasteena tai leikattuna ruoanvalmistuksessa niin pää- kuin jälkiruoissakin. Sitruunan mehua käytetään erilaisiin ruokiin ja se on osana monia juomia ja juomasekoituksia. Se tuo piristävää makua, tai sitä voidaan käyttää korostamaan muiden ruoka-aineiden makua.

Monipuolisesti Satotukusta

Satotukku on Suomen johtava vihannes- ja hedelmätukku. Tarjoamme laajan valikoiman tuoreita vihanneksia, hedelmiä, marjoja, yrttejä ja juureksia ympäri vuoden kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä löydät myös Suomen laajimman luomuvalikoiman.  

Viljelijäkontaktimme ulottuvat noin 15:een maahan eri puolille maailmaa. Melkein kaikkia hedelmiä ja vihanneksia on saatavana ympäri vuoden, mutta painotamme toiminnassamme satokausia. Appelsiinia saa aina. Suurin ja lähin Espanjan appelsiinin satokausi kestää tammikuusta toukokuuhun.

Raikkaat, tuoreet vihannekset ja hedelmät ovat Satotukussa sydämen asia. Ammattitaitoinen ja palveluhenkinen henkilökuntamme työskentelee tuottaakseen suomalaisille parhaat, sopivan kypsät hedelmät ja vihannekset.