Daily Greens klementiini

Ihanat, syvän oranssit Daily Greens klementiinit hurmaavat raikkaalla maullaan! Klementiini on mandariinin ja pomeranssin risteytys, jonka algerialainen pappi kehitti vuonna 1902. Klementiinin hedelmäliha on makeampi ja mehukkaampi kuin satsumalla, joka on mandariinin ja klementiinin välimuoto ja jalostettu useista pikkusitruksista. 

Valitessasi sirushedelmää kannattaa valita ne yksilöt, jotka ovat omaan kokoonsa nähden raskaita. Tällöin hedelmä on herkullisimmillaan!

Monipuolisesti Satotukusta

Satotukku on Suomen johtava vihannes- ja hedelmätukku. Tarjoamme laajan valikoiman tuoreita vihanneksia, hedelmiä, marjoja, yrttejä ja juureksia ympäri vuoden kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä löydät myös Suomen laajimman luomuvalikoiman.  

Viljelijäkontaktimme ulottuvat noin 15:een maahan eri puolille maailmaa. Melkein kaikkia hedelmiä ja vihanneksia on saatavana ympäri vuoden, mutta painotamme toiminnassamme satokausia. Appelsiinia saa aina. Suurin ja lähin Espanjan appelsiinin satokausi kestää tammikuusta toukokuuhun.

Raikkaat, tuoreet vihannekset ja hedelmät ovat Satotukussa sydämen asia. Ammattitaitoinen ja palveluhenkinen henkilökuntamme työskentelee tuottaakseen suomalaisille parhaat, sopivan kypsät hedelmät ja vihannekset.