Persimonista helpot välipalat tai jälkiruoat

Persimonista helpot välipalat tai jälkiruoat

Tämän hetken sesonkituotteesta persimonista voi valmistaa välipaloja ja jälkiruokia helposti. Tässä muutama vinkki:

Syö sellaisenaan!

Kaavi persimonin (tai useamman persimonin) hedelmäliha kulhoon, mausta kevyesti kanelilla ja nauti! Voit syödä persimonin hedelmälihan myös lusikalla suoraan hedelmästä. 

Raikas persimon-jälkiruoka! 

Persimonista saa ihanan hileisen jälkiruoan pakastamalla. Laita kaavittu ja kanelilla kevyesti maustettu persimonien hedelmäliha pakkaseen noin neljäksi tunniksi. Jos haluat persimonhileeseen joulun tuntua, koristele tähtianiksella. 

Persimon sopii myös kakkuihin!

Persimon sopii loistavasti erilaisiin kakkuihin. Korvaa ohjeiden esim. keikauskakkujen hillo tai hyytelö persimonin hedelmälihalla. Persimon antaa kakkuihin miellyttävän kostean koostumuksen ja ihanan maun.

Lue lisää persimonista >