Hevisti Satotukusta!

Satotukku Oy on yksi Suomen suurimmista vihannes- ja hedelmätukkutoimijoista. Satotukku on mittava kotimaisten kasvisten toimittaja ja tuomme maahan kasviksia noin 15:sta eri maasta. Satotukkuun tulee ja sieltä lähtee tavaraa joka hetki. Nopealla varaston kierrolla saamme asiakkaillemme tuoreita ja raikkaita kasviksia viikon jokaisena päivänä koko Suomeen.
Emme myy hedelmiä ja kasviksia suoraan kuluttajille.

Asiakaspalvelu ark 8-16 p. 010 581 6000
satotukku@satotukku.fi

HAASTEITA KANSAINVÄLISESSÄ LAIVALIIKENTEESSÄ

Laivaliikenteen haasteet jatkuvat näillä näkymin vielä vuoden 2022 tammikuussa. Tämä vaikuttaa varsinkin hevi-tuotteisiin, jotka tulevat laivateitse kaukaa. Ongelmana ovat kontit, joita kyllä on, mutta ovat tyhjillään väärässä paikassa.

HEDELMIEN JA VIHANNESTEN SAATAVUUS

Koronatilanteesta huolimatta hedelmien ja vihannesten saatavuus on hyvä. Vaikka Euroopan kasvisten tuottajamaissa on koronasta johtuen pulaa henkilöstöstä, ja raja-asemilla on ajoittain ruuhkaa, niin saamme tavaraa koko ajan varastoomme. Ulkomaan kuljetuksissa saattaa olla jonkin verran viivästymisiä, joistakin tuotteista voi olla puutteita ja tuotevalikoima on hiukan niukempi. Tavaraa on kuitenkin koko ajan saatavilla ja lisää tulossa. Jotta kauppojen hevi-osaston monipuolinen tarjonta säilyisi, tarvitaan hyllyille sekä kotimaisia että ulkomaisia tuotteita.

Puoli kiloa päivässä

Kasviksia eli vihanneksia, hedelmiä ja marjoja tulisi syödä päivittäin. Puoli kiloa päivässä -suositus pätee edelleen. 

Määrä vaikuttaa suurelta, mutta syömällä jokaisella aterialla kasviksia, saattaa suositeltu määrä ylittyäkin. Sisällytä ruoka-annoksiin mielellään myös erivärisiä hedelmiä ja vihanneksia; punaisia tomaatteja, vihreää parsaa, keltaista paprikaa, valkoista juuriselleriä ja tummia viinirypäleitä.

Satotukun laaja tuotevalikoima antaa mahdollisuuden mihin tahansa hedelmä- ja vihannesmikseihin ja vitamiinipommeihin! 

Tutustu tuotteisiimme