Ajankohtaista

28.1.2016

Suomen paras HeVi-kauppa vuodelle 2016

Ammattilehti Puutarha-Sanomat järjesti toisen kerran kilpailun Vuoden parhaasta hedelmä- ja vihanneskaupasta, nyt vuodelle 2016. Kilpailun finaalissa kilpaili kuusi kauppaa, joista yleisö äänesti videoiden perusteella parhaat HeVi-osastot. K-citymarket Tammisto Vantaalta sai kunnian olla Vuoden paras HeVi-kauppa 2016 hypermarkettien sarjassa. Se valittiin myös parhaimmaksi luomuvihannesten ja -hedelmien kaupaksi. Market-ryhmän voiton vei S-market Wiklund Turusta. Kuvassa voittaja S-market Wiklundin hevi-hoitaja Harriet Koskenmäki onnitteluhalauksien kera.

Satotukun myyntipäällikkö Annika Hongell-Hakkarainen kuului viime vuonna työryhmään, jossa valittiin Suomen paras HeVi-kauppa. Tänä vuonna hän kuului työryhmään, jossa valittiin Suomen paras luomun HeVi-kauppa.  

Hedelmä- ja vihannesosasto on kaupoille yksi tärkeimmistä osastoista, sillä asiakkaat valitsevat usein ostospaikkansa hedelmien, vihannesten ja marjojen tuoreuden ja hyvän esillepanon perusteella. Suomen paras Hevi-kauppa-kilpailu saa jatkoa myös ensi vuonna.