Visselblåsartjänst

Rapportera missförhållanden anonymt

Satotukku arbetar långsiktigt och systematiskt med ekologisk, ekonomisk och social hållbarhet. Vår uppförandekod vägleder oss i allt vi gör och är ett viktigt dokument då den hjälper oss att fatta rätt beslut i vardagen – beslut som påverkar oss alla och som gör både vår arbetsplats och omvärld lite bättre. Alla medarbetare ansvarar för att följa koncernens uppförandekod och uppmuntras att rapportera missförhållanden som strider mot lagar och regler eller vår uppförandekods etiska riktlinjer. Vi är måna om att upprätthålla en schysst arbetsmiljö och bra affärsklimat där missförhållanden eller andra oegentligheter uppmärksammas och utreds så tidigt som möjligt. 

Den som vill lämna information om missförhållanden kan göra detta anonymt genom att rapportera det via vår visselblåsarfunktion. 

Så här lämnar du din anmälan

Du rapporterar enkelt och tryggt genom att följa instruktionerna i formuläret när du går vidare här i tjänsten. Din anmälan till visselblåsarfunktionen sker via en webblänken.

Anmälan kan göras dygnet runt alla dagar i veckan och kan lämnas på både svenska och på engelska. En anmälan genom visselblåsarfunktionen hanteras alltid med bibehållen anonymitet och med högsta sekretess.

Visselblåsartjänst