Satotukkus egna packeri

Tack vare vårt eget packeri kan vi erbjuda våra kunder snabb och flexibel service. Vi packar på beställning både hela och delade produkter, specialprodukter, ekologiska produkter samt stora och små mängder.

Packeriets viktigaste uppgift är att förädla frukter och grönsaker, t.ex. genom att skära hela vattenmeloner i mindre bitar. Om t.ex. vattenmelonen skulle skäras upp redan utomlands skulle dess hållbarhet och försäljningstid bli alltför kort för den finska marknaden. Förädlade produkter måste alltid ha ett bäst före-datum. Packade varor är enkla att ställa fram i butiken och de har en längre försäljningstid.

Allt från packad vattenmelon till ingefära

Maskinerna i Satotukkus packeri har kapacitet för både påspack (flowpack) och filmpack. Sortimentet av våra packade produkter är brett. Vi tänker alltid ett steg vidare och packar inte t.ex. vattenmelonbitar endast med plastfilm, utan vi svetsar plastfilmen runt frukten, så att saften av frukten inte ska rinna ut. Såhär blir den slutliga produkten snygg och hygienisk. Utöver meloner packar vi även olika grönsaker, sallader, frukter och t.ex. lådor med frukt. Vi packar även ekologiska frukter och grönsaker, bl.a.  Satotukkus egna ekologiska frukter och grönsaker av varumärket Luomu packas hos oss.

This certificate is applicable for the scope of
Cutting and packaging fruits and vegetables in plastic films or trays.
Cutting and packaging whole fruits and vegetables in plastic films or cardboard boxes.
FSSC 22000 Food Safety system certification 22000

Såhär packas vattenmelonen

Förpackningen skyddar produkten och ökar försäljningstiden

Kvalitet

Kvalitetskontrollen av packade produkter görs manuellt, maskinerna sköter endast själva packandet och klistrar på etiketten.

Snabb och flexibel

Satotukkus packeri är snabb och flexibel. En packad produkt är skyddad och den får en längre försäljningstid.

Brett utbud

Årstidsvariationerna och säsongerna syns i packeriet. Vi packar flera produkter året runt.

Enkelt

Packade produkter behöver inte vägas i butiken, eftersom de har en etikett med EAN-kod. På det här sättet sparar butiken på antalet artiklar som bör vägas.

Förvara rätt

Observera att packade produkter bör förvaras i 2–4 plusgrader. Då bevaras produktens färskhet och kvalitet bäst.

Många möjligheter

Bara fantasin sätter gränser för packade produkter. Fråga mer av våra försäljare!