Styrkan är fantastisk logistik

Varje dag tar Satotukku emot produkter från såväl Finland som från utlandet. Vi importerar frukter och grönsaker från 15 olika länder, bland annat Argentina, Chile och Sydafrika. En av våra viktigaste samarbetspartners är Greenfood Iberica i Spanien.

Lageromsättningen är väldigt snabb: för utländska produkter i genomsnitt två dagar och för inhemska endast en dag. För att kunna koncentrera oss på vårt företags kärnverksamhet sköts Satotukkus distribution i samarbete med branschens proffsigaste avtalstransportörer. Detta möjliggör användning av adekvata, moderna och klimatkontrollerade transportlösningar.

Tre verksamhetsställen

Satotukkus huvudkontor och logistikcentral är stationerade i Stubbacka, Vanda. Vi har även två försäljningskontor i Tammerfors och Åbo, båda erbjuder lokal kännedom om områdena. Lagret i Åbo underlättar de logistiska arrangemangen i västra Finland. I Vanda finns även vårt bananmogningsrum, den anses vara ett av Europas modernaste.

Se video

Leveranssäkerhet och bra produktomsättning

Avtalsjordbrukare

Utgångspunkten för allt är våra noggrant utvalda avtalsjordbrukare runtom i världen. Satotukku är också en betydande leverantör av inhemska produkter.

Avtalstransportörer

Varor levereras direkt till vår logistikcentral med hjälp av de modernaste transportlösningarna på marknaden. Tack vare vår snabba lageromsättning skickas produkterna sedan snabbt vidare till våra kunder.

Produktomsättningen

I Satotukkus logistikcentral finns ett röststyrt plocksystem, tack vare det kan vi uppehålla ett brett produktsortiment för våra kunder. Plockningen sker snabbt och effektivt och leveranssäkerheten är enastående.

Förvaring av produkterna

Frukterna och grönsakerna förvaras i passliga temperaturer för respektive produkter. Satotukku har 13 moderna bananmogningsrum.

Kvalitet

Färska produkter av bästa kvalitet är ytterst viktigt för oss. Vår kvalitetskontroll ser till att våra kunder får endast prima frukter och grönsaker. Kvalitetskontrollen görs alltid manuellt.

Leveranssäkerhet

Satotukku levererar frukter och grönsaker till sina kunder dygnet runt. Den centrala placeringen av vår logistikcentral i Vanda gör det möjligt att förverkliga direkt distribution överallt i Finland. Satotukku har även en annan logistikcentral i Åbo.

Produktsäkerhet och kvalitet

Vi satsar stort på vår produktmottagning och lageruppföljning. Eventuella avvikelser antecknas direkt och hanteras i god tid före produkterna når kunden.

Kvalitet och produktsäkerhet är grundvärden i vår verksamhet. Vi är stolta över våra produkter och kan garantera lagom mogna kvalitetsfrukter samt fungerande och flexibla leveranser till såväl små och stora kunder.

Bekanta dig med våra produkter