Ajankohtaista

9.8.2017

Haemme Vantaan Tuupakkaan varastopäällikköä/vastaavaa työnjohtajaa

Varastopäällikkönä/Vastaavana työnjohtajana vastaat varaston, pakkaamon, banaanikypsyttämön ja lähettämön päivittäisestä operatiivisesta toiminnasta ja johtamisesta. Vastuullasi on mm. henkilöstö, materiaalit, koneet ja laitteet. Langat pysyvät käsissäsi kiireen keskellä ja osaat tehdä nopeita päätöksiä. Tehtävässäsi kehität oman vastuualueesi toimintaa ja huolehdit, että osastosi henkilöstö työskentelee turvallisesti. Raportoit tehtävässäsi logistiikkapäällikölle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
·      Yli viiden vuoden kokemusta logistiikan esimies- ja kehitystehtävistä
·      Soveltuvaa koulutusta, esim. logistiikkainsinööri
·      Järjestelmäosaamista, IMI – järjestelmän osaaminen katsotaan eduksi
·      Aktiivista kehitysotetta ja kykyä tunnistaa tuotannon pullonkaulat
·      ”Hands on” asennetta
·      Suomen ja englannin kielen taitoa

Kokemus reittisuunnittelusta katsotaan eduksi. Aiempi kokemus HeVi- ja/tai muiden lämpösäädeltyjen tuotteiden varastoinnista ja kuljetuksesta ovat hyödyllisiä tehtävässä.
Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän kehittää varastotoimintoja nopeatempoisessa toimintaympäristössä, jossa asiakas on kaiken toiminnan keskipisteessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa logistiikkapäällikkö Lauri Ahorinta puh. 046 810 6776 14.8. klo 15-16 ja 15.8. klo 15-16. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen lauri.ahorinta@satotukku.fi 22.8. mennessä. Otsikoi viestisi ”varastopäällikköhaku / oma nimi”. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi hyvissä ajoin.