Vihannekset

Satotukussa on laaja valikoima niin kotimaisia kuin ulkomaisia vihanneksia. Kotimaan satokaudella Satotukku on huomattava vihannesten toimittaja. Kotimaisen sesongin ulkopuolella vihannekset tulevat pääasiassa Keski- tai Etelä-Euroopasta laadukkailta sopimusviljelijöiltä. Satotukun valikoimissa on yli 300 vihannesta, joten tässä esiteltynä vain pieni osa. Tiedustele koko vihannesvalikoimaa myynniltämme.

Monipuolisesti Satotukusta

Satotukku on Suomen johtava vihannes- ja hedelmätukku. Tarjoamme laajan valikoiman tuoreita vihanneksia, hedelmiä, marjoja, yrttejä ja juureksia ympäri vuoden kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä löydät myös Suomen laajimman luomuvalikoiman.  

Viljelijäkontaktimme ulottuvat noin 15:sta maahan eri puolille maailmaa. Melkein kaikkia hedelmiä ja vihanneksia on saatavana ympäri vuoden, mutta painotamme toiminnassamme satokausia. Appelsiinia saa aina, mutta suurin ja lähin Espanjan satokausi kestää tammikuusta toukokuuhun.

Raikkaat, tuoreet vihannekset ja hedelmät ovat Satotukussa sydämen asia ja ammattitaitoinen henkilökuntamme työskentelee tuottaakseen suomalaisille parhaat, sopivan kypsät hedelmät ja vihannekset asiakaslähtöisesti loppuun asti.